Ook in 2021 waren we “actief”! 😏

Ook in 2021 waren we "actief"!😏

Inderdaad "actief"! ... De aanhalingstekens staan er niet voor niets.

De eerste helft van 2021 was een verlenging van 2020 natuurlijk. Pas rond mei konden we weer voorzichtig onze repetities hervatten.

En die repetities waren dringend nodig want Mr.G had blijkbaar niet stil gezeten tijdens de lockdowns. Nieuwe mixen remixen en mashups volgde elkaar in snel tempo op, en de ene alweer beter dan de vorige. Resultaat? En volledig nieuwe setlist stond klaar om gerepeteerd te worden.

Onze timing zat spijtig genoeg niet mee, want al snel kwamen de zomermaanden eraan. Onze zomeragenda's waren nog niet op elkaar afgestemd waardoor we eerder sporadisch konden repeteren ipv. wekelijks gestructureerd. Het duurde even voordat we ons ritme gevonden hadden.
Hierdoor hebben we samen beslist om onze nieuwe start pas te nemen in 2022.

Dus bij deze een warme oproep om ons te promoten voor 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.