Donloads

 

Downloads

Hier kan je alle practische informatie, documenten en promotiemateriaal vinden en downloaden. Zoek je iets specifiek gelieve dan contact op te nemen met Mr.G (mrg@variantband.be)

Technical- & Hospitality Rider

Onze technische / hospitality-rijder biedt alle essentiële informatie die technici en evenementmanagers nodig hebben om in onze behoeften te voorzien en alle middelen te leveren.

Persmap

Onze persmap bevat logo's in meerdere bestandsformaten en een generieke tekst voor redactiegebruik. Ook onze promotiefoto's en campagnebeelden vind je hier terug.

 

Poster & Flyer templates

Download hier onze bewerkbare poster-/flyersjablonen om uw evenement te promoten met Variant als hoofdact. Bestanden beschikbaar voor professionele bewerking en eenvoudige blanco PDF.

Technical- & Hospitality Rider

 • Technical rider
  • Specificaties 1:

   Tot een capaciteit van ±300 personen in/aan cafés, Kleine tenten/tuinfeesten, kleine zaaltjes vragen wij de organisator om deze Technical rider op te volgen.

  • Specificaties 2:

   Vanaf een capaciteit >300 personen en mobiele podiums, grote tenten en grote zalen vragen wij de organisator om deze Technical rider op te volgen.

 • Hospitality rider

Persmap

Poster & flyer templates